Powered by Smartsupp Rozšířená kolekce soch Budhů: Nové umělecké kousky pro Váš exteriér i interiér | e-shop Putu.cz

Originály z Bali a Indonézie

Vše skladem

Ruční výroba

Ruční výroba z Indonesie

produkt

3.5. 2024

Rozšířená kolekce soch Budhů: Nové umělecké kousky pro Váš exteriér i interiér

Jsme nadšeni, že můžeme oznámit rozšíření naší nabídky soch Budhů v širších a rozmanitějších kategoriích, které jsme pro vás pečlivě připravili. Každá kategorie reflektuje unikátní techniky a materiály, což zajišťuje, že najdete dokonalou sochu pro váš prostor a styl.

PhDr. Jiří Kočandrle Tipy na výrobky a péči o ně

picture

Jsme nadšeni, že můžeme oznámit rozšíření naší nabídky soch Budhů v širších a rozmanitějších kategoriích, které jsme pro vás pečlivě připravili. Každá kategorie reflektuje unikátní techniky a materiály, což zajišťuje, že najdete dokonalou sochu pro váš prostor a styl. Níže vám přinášíme detailní přehled nových přírůstků v naší kolekci, které kombinují tradiční řemeslné umění s moderními technikami a materiály:

Budhové tesaní ze sopečného kamene (Basanitu)

Basanit je sopečný kámen, který je odolný, avšak měkčí než některé jiné druhy kamene, což vyžaduje pravidelnou údržbu k ochraně před zvětráváním, zejména v detailech. Tyto sochy jsou impregnovány speciálním přípravkem Strong 2000 od italské firmy Bellinzoni, který nejenže zabraňuje pronikání vlhkosti do soch, ale také zpevňuje jejich povrch. Impregnace je bezbarvá a stačí impregnovat jednou za 2 nebo 3 roky.

Socha Budhy

Budhové odlévaní ze sopečného písku, betonu a dalších materiálů

Tyto sochy jsou často povrchově barevně upravovány pro estetický efekt a jsou vyrobeny z různých směsí, včetně sopečného písku a betonu. Proces odlévání umožňuje masovější produkci a zahrnuje modernější výrobní metody. Každá socha je rovněž impregnována přípravkem Strong 2000, což zajišťuje její dlouhodobou ochranu a udržení estetického vzhledu.

Budhové z tvrdého, světle šedého říčního kamene

Extrémně tvrdý říční kámen umožňuje vytvoření velmi detailních a precizních soch. Výroba soch z říčního kamene je náročná a vyžaduje velkou dovednost a trpělivost. Sochy z tohoto materiálu jsou ceněny pro svou estetickou a duchovní hodnotu a jsou impregnovány pro zajištění jejich trvalosti.

Sochy Budhů do interiéru odlévané z mosazi a různých směsí kovů

Tyto sochy pocházejí z Radžastánu v Indii, kde jsou vyrobeny tradiční ruční technikou. Nabízíme širokou kolekci v nejrůznějších velikostech a provedeních, takže si může vybrat každý podle svého vkusu. Sochy z mosazi a kovových směsí jsou ideální pro interiérové použití a přinášejí sofistikovaný prvek do jakéhokoliv domova.

Dodatečné služby

Kromě prodeje, zákazníkům nabízíme i dopravu soch, pomoc s instalací na vhodném místě a prvotní impregnaci soch přímo na místě instalace. Tímto způsobem zajišťujeme, že sochy budou správně umístěné a ošetřené od samého začátku.

Sochy vám rádi dovezeme

Význam Budhy

Buddha, což znamená „probuzený“ nebo „osvícený“, je titul udělen Siddhártě Gautamovi, zakladateli buddhismu. Po dosažení osvícení pod Bodhi stromem, Gautama učil o cestách k překonání lidského utrpení a vedl své následovníky k meditaci a etickému životu. Sochy Budhy symbolizují klid, osvícení a duchovní hledání a mají významnou roli v mnoha kulturách po celém světě jako duchovní ikony a umělecká díla.

Nabídka všech typů soch Budhů je nyní dostupná ve vylepšených verzích, které jsou připraveny obohatit jakýkoliv exteriér či interiér. Věříme, že nově přidané sochy z naší rozšířené kolekce přinesou harmonii a klid do vašeho prostředí.

Sochy Budhy

Budha sochy

 

VIDEO: Budha kolekce 2024

Přečtěte si také